English

Preporuke

Knjige

Nudimo skoro 3000 knjiga. U našem Kutku ćete pronaći bitne knjige o američkom: pravu, ekonomiji, predsedništvu, umetnosti, poslu, politici, novinarstvu, filmu, muzici, sportu, itd. Takođe imamo rečnike svih vrsta, Encyclopedia Americana-u, priručnike za koledže, vežbanke i podatke o GRE, GMAT, LSAT i TOEFL testovima za sve koji žele da studiraju u SAD-u. Knjige koje možete pozajmiti uključuju i sve bitnije američke pisce i autore, romane, bestselere, eseje i poeziju. Takođe imamo i ogroman fond knjiga za decu.

 

Časopisi

U Američkom kutku ćete naći veliki broj časopisa kao što su Nacionalna geografija, Time, The Oprah Magazine, Vogue, Reader’s Digest, Sports Illustrated, Vanity Fair i mnoge druge.

 

Filmovi

Samo u Američkom kutku u Kragujevcu ćete imati prilike da pogledate neverovatne priče o poznatim Amerikancima, fascinantne storije o velikoj američkoj divljini, jedinstvena i neverovatna istraživanja i podsećanja na prošle događaje američke istorije, kao i o savremenim pitanjima modernog američkog društva. Dođite i pogledajte poznate američke klasike, dobitnike Oskara: od Kazablanke do Boje purpura, of Povratka u budućnost do Indijane Džounsa, od Prozora u dvorište do Poverljivo iz L.A., imate priliku da iskusite originalne, strastvene i uzbudljive priče kroz sliku i zvuk visokog kvaliteta.


Strane

Dodatne strane