English

AK Programi

Predavanja, seminari, prezentacije...

Naučite više o tipičnim američkim temama kroz predavanja, diskusije, seminare i prezentacije o kulturi, politici, demokratiji, pop kulturi, svakodnevnom životu, sportu, plesu i drugim zanimljivim temama, koja se održavaju povremeno i najavljuju se na sajtu i putem drugih medija.

Knjige

Nudimo skoro 3000 knjiga. U našem Kutku ćete pronaći bitne knjige o američkom: pravu, ekonomiji, predsedništvu, umetnosti, poslu, politici, novinarstvu, filmu, muzici, sportu, itd. Takođe imamo rečnike svih vrsta, Encyclopedia Americana-u, priručnike za koledže, vežbanke i podatke o GRE, GMAT, LSAT i TOEFL testovima za sve koji žele da studiraju u SAD-u. Knjige koje možete pozajmiti uključuju i većinu bitnih američkih pisaca i dela, romane, bestselere, eseje i poeziju. Takođe imamo i ogroman fond knjiga za decu.

Časopisi

U Američkom kutku ćete naći veliki broj časopisa kao što su Nacionalna geografija, Time, The Oprah Magazine, Vogue, Reader’s Digest, Smithsonian, Discover i mnoge druge.

Filmovi

Samo u Američkom kutku u Vranju ćete imati prilike da pogledate neverovatne priče o poznatim Amerikancima, fascinantne storije o velikoj američkoj divljini, jedinstvena i neverovatna istraživanja i podsećanja na prošle događaje američke istorije, kao i o savremenim pitanjima modernog američkog društva. Dođite i pogledajte poznate američke klasike, dobitnike Oskara: od Kazablanke do Boje purpura, of Povratka u budućnost do Indijane Džounsa, od Prozora u dvorište do Poverljivo iz L.A., imate priliku da iskusite originalne, strastvene i uzbudljive priče kroz sliku i zvuk visokog kvaliteta.

Druge usluge

Takođe nudimo i usluge kopiranja, štampanja i skeniranja. 

Pristup internetu

Internet je besplatan za sve naše članove. Možete ga koristiti sat vremena dnevno.

Časovi konverzacije

 

 


Strane

Dodatne strane