English

Novosti

Muzička radionica za najmlađe

Photo:

Pozivamo vas da prijavite vašu decu na muzičku radionicu koju će voditi flautistkinja Meila Tome iz Brazila, a koja će se održati u Američkom kutku u petak 24. jula sa početkom u 17.00 časova i trajaće do 18.30 časova. Na ovoj radionici deca uzrasta od 5 do 12 godina imaće prilike da čuju nekoliko kompozicija u izvedbi voditeljke radionice, nauče osnovne elemente sviranja blok flaute i zajedno izvedu jednu jednostavnu kompoziciju.

Radionica će se održati na engleskom jeziku, ali će biti obezbeđen i prevod. 

Poželjno je da deca ponesu svoje blok flaute, a to će se moći naglasiti pri popunjavanju prijave.

O voditeljki radionice:

Meila Tome rođena je 1986. godine u Braziliji, Brazil u muzičkoj porodici. Svoje studije, koje je započela u Brazilu, nastavila je u Belgiji gde je završila master studije. Nakon toga putem programa Erasmus nastavila je master studije u Portugalu. Nastupala je po Belgiji, Nemačkoj, Brazilu i Srbiji sa orkestrima, ali i kao solistkinja. Pored blokflaute Meila je studirala violu i klarinet. Učestvovala je na nekoliko festivala rane muzike koju i najčešče izvodi.

 

Ukoliko ste zainteresovani molimo vas da dete/decu prijavite ŠTO PRE (zbog ograničenog broja mesta) popunjavanjem kratkog formulara koji možete naći na OVOM linku. Postoji i mogućnost oformljivanja više grupa, ukoliko bude potrebe.

16.07.2020


Strane