English

Novosti

Unapredite svoje poslovne veštine

Photo:

Za sledeću nedelju, Američki kutak je pripremio dva kursa.

Kurseve vodi naš australijski gostujući predavač Adam Pikvens. Sprovode se u jednoj sesiji u trajanju do 2 sata i otvoreni su za sve starije od 18 godina. Kursevi se održavaju na engleskom jeziku, pa polaznici moraju imati srednji ili viši nivo razgovora i razumevanja engleskog jezika. Uspešnim polaznicima svakog od ovih kurseva biće dodeljen sertifikat o završenom kursu.

Zbog COVID-19, broj učesnika je ograničen na 10 i biće potrebno primeniti fizičko distanciranje i nošenje maski.

Utorak, 7. jula 2020. od 18h do 20h

Engleski za konobare - ovaj kurs ima za cilj da unapredi Vaše veštine potrebne za obavljanje posla konobara. Na kursu će se pričati o sledećim temama:
Kako ostaviti dobar utisak.
Ključni termini na engleskom.
Kako biti uslužan i kako ne izgubiti kontrolu nad situacijom.
Kulturološke razlike u vezi sa ostavljanjem bakšiša.
Različiti načini na koje govornici engleskog jezika traže račun i njihova očekivanja kada su u pitanju plaćanje karticom, deljenje računa, bakšiš.
Šta uraditi kada imate poteškoća sa razumevanjem gosta i kako olakšati sebi i gostu. PRIJAVITE SE OVDE

Sreda, 8. jula 2020. od 18h do 20h

Planiranje uspešnog poslovanja - Da li vas interesuje pokretanje sopstvenog posla, ali niste sigurni gde početi i koje su to ključne stvari koje treba da razmotrite? Ovaj kurs će pokriti ključne faktore u vezi sa planiranjem i vođenjem uspešnog poslovanja. Na kursu će se pričati o sledećim temama: potrebe vlasnika, iskustvo potrošača, vaš proizvod, finansije i budžet, promocija i marketing, važnost recenzije i prilagođavanja. PRIJAVITE SE OVDE

03.07.2020


Strane