English

Novosti

Women Lead, Session 6: Liderske veštine - Upravljanje timovima

Photo:

Pozivamo vas na šesto u nizu predavanja programa Women Lead pod nazivom: "Liderske veštine - Upravljanje timovima", koje će se održati sutra, u utorak 5. novembra od 18h u Američkom kutku Novi Sad.

Na ovom predavanju moći ćete da saznate o temama i pojmovima kao što su:

- Upravljanje raznolikošću unutar timova (Bejbi Bumersi, Generacija X, Generacija Y, Milenijalci)

- Nagrade i priznanja

- O zdravlju i bezbenosti na radnom mestu

- O seksualnom uznemiravanju i diskriminaciji na radnom mestu

Women Lead je već prepoznatljivi program Američkog kutka u Novom Sadu osmišljen tako da poboljša veštine upotrebe engleskog jezika i proširi znanje o vrednosti ženskog preduzetništva među studentkinjama i mladim profesionalkama. Program će inspirisati mlade žene da steknu samopouzdanje, veštine i znanje da bi se uhvatile u koštac sa preduzetničkim izazovima.

Cilj je održavanje serije programa koji se bave celokupnom problematikom preduzetništva. Ovaj (ukupno) 18-časovni program namenjen ženskoj publici će se fokusirati na osnove preduzetništva, koristeći se primerima uspešnih žena i pripremljenim materijalima, uz upotrebu materijala iz medija poput VOA, Ted Talks i ShareAmerica. Svaki program će trajati 2 sata, predstavljati žene u liderskim ulogama, i osnaživati studentkinje za preduzetništvo.

Program se održava na engleskom jeziku i otvoren je za sve zainteresovane!


Moderatorka: Mira Plavšić

04.11.2019


Strane