English

Novosti

Poziv za nove volontere i moderatore programa u okviru

Photo:

Američki kutak Novi Sad i ove godine, tokom avgusta meseca svoje programe realizovaće na novosadskoj plaži Štrand kroz koncept kreativnog prostora i to u periodu od 3. do 31. avgustasvakog radnog dana u terminu od 17h do 21h, a vikendom od 14h do 20h.

Veliki deo programa koji Kutak sprovodi zasnovan je na dragocenom doprinosu volontera, što svake godine prenosimo i na koncept Leta za mlade na Štrandu. Biti volonter/ka u Američkom kutku ne podrazumeva samo druženje, upoznavanje sa novim ljudima, sticanje dragocenog iskustva, već i dobijanje različitih beneficija (ulaznice za Štrand, obroka, besplatnih karata za kulturna dešavanja, preporuka i slično).

Kako bismo i ove godine okupili dragocene ljude koji će nam pomagati u realizaciji aktivnosti u okviru Leta za mlade raspisujemo konkurs za srednjoškolce i studente koji bi želeli da postanu deo volonterskog tima i učestvuju u ovom programu.

Poslovi koje bi volonteri obavljali su:

- Pomoć u održavanju i promovisanju biblioteke

- Rad sa učesnicima na programima, kvizovima i takmičenjima

- Igranje društvenih igara i ispomoć voditeljima radionica

 

Prijave su otvorene do petka, 26. jula a sastanak svih volontera održaće se u utorak, 30. jula 2019. godine.

Ukoliko ste zainteresovani za volontiranje u okviru Leta za mlade na Štrandu molimo vas da popunite ovaj online formular, a mi ćemo vas kontaktirati u vezi informativnog sastanka.

Ukoliko ste zainteresovani za vođenje programa u okviru Leta za mlade na Štrandu, molimo vas da popunite ovaj online formular, a mi ćemo vas kontaktirati u vezi informativnog sastanka.

 

P.S. Budite slobodni da poziv podelite sa svojim drugarima, prijateljima i svima koji mislite da bi bili zainteresovani da steknu nova iskustva i prijateljstva i super se zabave!

18.07.2019


Strane