English

Novosti

Predavanje: "Srcem do snova"

Photo:

Pozivamo vas na predavanje "Srcem do snova" koje će biti održano u Američkom kutku u petak, 7. juna sa početkom u 18h. Predavanje će održati Elena Mijić, životni trener.

Prijave za predavanje su obavezne putem linka https://forms.gle/M5TAH1tX83bhamNs5

Svako od nas ima svoje snove i želje, ali često nismo u stanju da ih ostvarimo iz više razloga. Naši strahovi, uverenja, okruženje, manjak samopouzdanja i vere, čine da se ne usuđujemo napraviti promene u svom životu.

Ja sam Elena Mijić, životni trener, živela sam nesrećan i neispunjen život u jednom selu nadomak Zrenjanina i dolaskom u Novi Sad pre 7 godina, počela sam da tražim sebe i da vratim svoje snove, koje sam bacila u ćošak. Uz pomoć moje mentorke, koja je verovala u mene, davala mi smernice i podršku, počela sam da osvešćujem gde sam, a gde bih želela da budem, rodila se želja da pre svega promenim sebe, a samim tim i da se vratim sebi, da donosim bitne životne odluke koje su menjale moj život na bolje, počela sam da ostvarujem svoje snove, da budem srećna i ispunjena. Kroz moj proces rasta i razvoja, rodila se želja da pomažem svima onima koji žele promene, ali ne znaju kako to da učine.

Predavanje će obuhvatiti i kratak pregled istorijata life coachinga koji svoje korene vuče iz SAD-a, sa posebnim osvrtom na delo Lujze L. Hej, prominentne američke motivacione spisateljice. Veoma je poznata po pozitivnim afirmacijama, koje i sama rado koristim i toplo preporučujem.

04.06.2019


Strane