English

Novosti

Konkurs za vođenje programa u Kutku je još uvek otvoren

Photo: Vladimir Veličković

Želite li da vodite program u Američkom kutku?

Konkurs za prijave je uvek otvoren!

Američki kuci u Srbiji planiraju nove programe za jesen 2018. Ako ispunjavate uslove i ako ste zanteresovani da budete moderator, molimo vas pogledajte opis naših programa.

Formular za prijavu i opise programa možete naći na sajtu Ambasade SAD-a (rok za slanje je 17. avgust).

 

Pitanja i prijave možete slati na BLGAmericanCorners@state.gov, a u subject-u naznačite za koji Američki kutak se prijavljujete (Beograd, Bujanovac, Kragujevac, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Subotica ili Vranje).

Kandidati koji mogu da se kvalifikuju (zavisno od programa): nastavnici engleskog jezika, profesionalni instruktori ili predavači sa tečnim znanjem engleskog jezika kao i poznavanjem SAD; dobitnici stipendija u SAD (U.S. alumni); pojedinci i predstavnici nevladinih organizacija sa iskustvom u oblasti globalnih ženskih pitanja; stručni predavači sa tečnim poznavanjem engleskog jezika i naučnih/kreativnih (maker) aktivnosti i programa. Očekivana publika za ove programe će biti studenti, mladi profesionalci i mladi preduzetnici, kao i profesionalna publika sa interesovanjem za usavršavanje engleskog jezika kroz američki film, programe, i diskusiju.

Radujemo se našoj budućoj saradnji!

08.08.2018


Strane