English

Novosti

Poziv za nove volontere!

Photo: Vladimir Velickovic

Američki kutak Novi Sad i ove godine svoje programe realizovaće na novosadskoj plaži Štrand kroz koncept kreativne biblioteke i to u periodu od 6. do 31. avgusta, svakog radnog dana u terminu od 16h do 20h, a vikendom od 10h do 20h.

Veliki deo programa koji Kutak sprovodi zasnovan je na dragocenom doprinosu volontera, što svake godine prenosimo i na koncept kreativne biblioteke na Štrandu. Biti volonter/ka u Američkom kutku ne podrazumeva samo druženje, upoznavanje sa novim ljudima, sticanje dragocenog iskustva, već i dobijanje različitih beneficija (ulaznice za Štrand, obroka, besplatnih karata za kulturna dešavanja, preporuka i slično).

Kako bismo i ove godine okupili dragocene ljude koji će nam pomagati u realizaciji aktivnosti u okviru Kreativne biblioteke raspisujemo konkurs za sve koji bi želeli da postanu deo volonterskog tima i učestvuju u ovom programu.

Poslovi koje bi volonteri obavljali su:

- Vođenje radionica (kretivnih, sportskih, muzičkih, edukativnih)

- Pomoć u održavanju i promovisanju biblioteke

- Rad sa decom na kvizovima i takmičenjima

- Igranje društvenih igara i ispomoć voditeljima radionica

- Vođenje konverzacija na engleskom jeziku za mlade

Prijave su otvorene do ponedeljka, 30. jula a sastanak svih volontera održaće se u sredu, 1. avgusta 2018. godine.

Ukoliko ste zainteresovani za volontiranje u okviru kreativne biblioteke na Štrandu molimo vas da popunite online formular, a mi ćemo vas kontaktirati u vezi informativnog sastanka.

P.S. Budite slobodni da poziv podelite sa svojim drugarima, prijateljima i svima koji mislite da bi bili zainteresovani da steknu nova iskustva i prijateljstva i super se zabave!

23.07.2018


Strane