English

Novosti

Business Communication Skills for Students

Photo:

Američki kutak Vas poziva na besplatan kurs engleskog jezika za studente Business Communication Skills for Students u kome ćete imati priliku da unapredite pismene i usmene veštine komunikacije i ophođenja sa budućim kolegama, poslodavcima i ostalim interesnim stranama. Kurs nivoa A1/A2 zasnovan je na autentičnim materijalima, objavljenim člancima i video zapisima.

Da biste se prijavili na kurs potrebno je da popunite prijavu koju ćete skinuti sa linka u nastavku: https://1drv.ms/w/s!AudpkUP72Kd3g50OnSAFKwWaK-L61A i da je pošaljete na e-mail beograd@americancorners.rs. Molimo Vas da u naslovu naznačite naziv kursa. Rok za prijavljivanje je 20.3.2017.

Časovi će se održavati subotom u popodnevnim časovima u prostorijama Američkog kutka, u trajanju od 10 nedelja.

Ovaj projekat podržan je od strane Ambasade SAD-a u Beogradu. Predavač je Jelena Bogavac, master profesor engleskog jezika i književnosti i nastavnik u programu Access Microscholarship.

Nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje. Samo kandidati koji budu ušli u uži izbor biće obavešteni o rezultatima i pozvani na razgovor sa profesorom. Kurs je namenjen isključivo studentima.

13.03.2017


Strane