Srpski

News

Kreativna biblioteka na Štrandu

Photo:

Američki kutak u Novom Sadu i ove godine svoje programe realizovaće na novosadskoj plaži Štrand kroz koncept kreativne biblioteke i to u periodu od 3. do 31. avgusta, svakog radnog dana u terminu od 16h do 20h, a vikendom od 10h do 20h.

 

Veliki deo programa koji Kutak sprovodi zasnovan je na dragocenom doprinosu volontera, što svake godine prenosimo i na koncept kreativne biblioteke na Štrandu. Biti volonter/ka u Američkom kutku ne podrazumeva samo druženje, upoznavanje sa novim ljudima, sticanje dragocenog iskustva, već i dobijanje različitih beneficija (ulaznice za Štrand, obroka, besplatnih karata za kulturna dešavanja, preporuka i slično).

 

Kako bismo i ove godine okupili dragocene ljude koji će nam pomagati u realizaciji aktivnosti u okviru Kreativne biblioteke raspisujemo konkurs za sve koji bi želeli da postanu deo volonterskog tima i učestvuju u ovom programu.

 

Poslovi koje bi volonteri obavljali su:

- Vođenje radionica (kretivnih, sportskih, muzičkih, edukativnih)

- Pomoć u održavanju i promovisanju biblioteke

- Rad sa decom na kvizovima i takmičenjima

- Igranje društvenih igara i ispomoć voditeljima radionica

- Vođenje konverzacija na engleskom jeziku za mlade

 

Prijave su otvorene do petka 28. jula a sastanka svih volontera održaće se u ponedeljak 31. jula.

 

Ukoliko smatrate da ste prava osoba koja bi mogla da sprovede i učestvuje u ovim aktivnostima  svakodnevno, pridružite se našem timu i popunite formular koji se nalazi na sledećem linku: https://goo.gl/KBeUkD .

 

Ukoliko ste zainteresovani da vodite neku radionicu popunite formular koji se nalazi na sledećem linku: https://goo.gl/krbdwd .

24.07.2017


Pages