Srpski

News

U.S. College Alumni Fair

Photo:

Međunarodni akademski centar vam u novembru predstavlja američko obrazovanje kroz oči nekadašnjih studenata! Diplomci američkih univerziteta, trenutni studenti i neki od roditelja američkih studenata će vam u nedelju, 19. novembra predstaviti kako izgleda studirati i živeti u Americi. Osim razgovora o samim institucijama na kojima su stekli osnovne akademske titule, sa diplomcima se može pričati i o opštim stvarima u vezi sa obrazovanjem u Sjedinjenim Državama - radnim obavezama studenata, ispitima, životom na kampusu i oko njega.


"Dan američkih koledža" održava se u nedelju, 19. novembra 2017. godine od 16:00 do 19:00 u beogradskom Domu omladine.


Manifestacija je besplatna, a prijavljivanje je obavezno - online na sajtu Centra (https://goo.gl/forms/8OeQbzJdsXtG9ZXO2) ili na licu mesta pre dolaska. Dan američkih koledža organizuje Međunarodni akademski centar, domaća organizacija koja kao deo mreže savetodavnih i obrazovnih centara EducationUSA predstavlja zvanično mesto u Srbiji za informisanje o obrazovanju u Sjedinjenim Državama.

Na licu mesta biće i savetnici Centra koji će pomagati zainteresovanim potencijalnim studentima i njihovim roditeljima da razreše nedoumice u vezi sa konkretnim pitanjima. Šaljite nam sva pitanja o Danu američkih koledža na e-mail office@iacbg.org .

Koga sve možete očekivati na ovoj manifestaciji? Do sada nam je učešće potvrdilo više od trideset nekadašnjih studenata američkih univerziteta, među kojima su Harvard, Loyola College of Law, University of Penn/Wharton, Babson College, Northeastern University, Chapman University, Kenyon College, University of Texas at Austin, Penn State, Cornell University, Amherst, Princeton, Grand Valley State University, Grinnell College, University of Georgia, University of Arkansas, UCLA, San Diego State University i drugi.

01.11.2017


Pages