Srpski

News

Letnje boje plesa u Američkom kutku

Photo:

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da se priključite časovima plesa u Američkom kutku i oprobate se u različitim stilovima koji potiču iz Amerike, te se kao takvi vezuju za američki kontinent i kulturu.

Radionice vodi licencirani trener, svetski prvak u street show plesu (kategorija preko 35 godina), član International Dance Council UNESCO, Vesna Banovčanin, koreograf plesne grupe The Colors of Dance.

 Ostalo je još nekoliko slobodnih mesta!

 21. i 28. jul od 17 do 18h

Američki kutak Beograd

 

 

Program:

21. jul – Musical dance – istovremeno ćete pevušiti poznate melodije iz mjuzikla i igrati koreografije uz njih. Američki mjuzikli su svuda oko nas – od starijih filmova, preko Diznijevih crtanih filmova, do La La Lenda.

28. jul – Queen B (Beyonce) i Single ladies (Put the ring on it), kao jedna od koreografija koja je obeležila današnjicu.

Plesno predznanje nije neophodno, ali je poželjno. U osnovi, radionice su namenjene svima koji žele da uče i da se zabave.  

Potrebno je poneti čiste patike za salu, komotnu odeću za ples i flašicu vode.

Prijavljivanje se vrši za svaku radionicu posebno. Svoju prijavu (potrebno je naznačiti ime radionice i prethodna plesna iskustva) pošaljite na beograd@americancorners.rs. Ostalo je još nekoliko slobodnih mesta!

 

15.07.2017


Pages