English

Dobrodošli na AC Srbija websajt

Na ovim stranicama možete saznati sve o Američkim kucima u Srbiji. Možete se upoznati sa našim aktivnostima, posetiti nas i postati član ili volonter, pogledati naše mesečne programe i učestvovati u našim tribinama, predavanjima, itd. Hvala što ste posetili naš sajt, nadamo se da ćete naći sve informacije koje su vam potrebne.

Subotica

Slamarska sekcija

Zbog ograničenog broja mesta molimo Vas da se prijavite na mail subotica@americancorners.rs ili na FB stranici Američki kutak Subotica.

Novi Sad

Studirajte u SAD - SAT ispit

Američki kutak Novi Sad i "InterAction" organizuju seriju besplatnih radionica priprema za SAT koja će početi u utorak, 5. decembra u 18.30h.

Bujanovac

Kurs engleskog jezika 2017/18

Američki kutak Bujanovac će i ove godine nastaviti kurseve engleskog jezika, jer veliki broj učenika pokazuje interesovanje za ovaj program. Kurs će početi 19. septembra 2017. godine i trajaće do juna 2018. godine. Ovaj kurs će pokriti sve nivoe, uključujuči i početni, a otvoren je za učesnike svih nacionalnosti.

Vranje

Predavanje za nastavnike

Pozivamo nastavnike i buduće nastavnike na predavanje Kolina Vandergrafa,saradnika u nastavi engleskog jezika u Budimpešti, Mađarska. Kolin Vandergraf je profesor lingvistike sa kalifornijskog Univerziteta u Dejvisu. Predavanje će biti održano u ponedeljak, 20. novembra, sa početkom u 12 h. Izvolite!

Niš

Maths4you

Za sve osnovce i srednjoškolce, nova radionica u Američkom kutku. Ako imate problema sa matematikom ili želite da saznate nešto više iz gradiva koje učite u školi prijavite se i dođite na besplatne časove iz matematike.Čekamo vas!!!

Beograd

Saveti i trikovi za polaganje TOEFL testa

Ako se spremate za polaganje TOEFL-a, prijavite se na besplatan BELL+ program Saveti i trikovi za polaganje TOEFL testa!

Kragujevac

Job For Future

Osposobljavanje mladih da se tokom razgovora za posao pokažu u najboljem izdanju, da na staložen, upečatljiv i uverljiv način ostave utisak najpouzdanijeg kandidata, kroz edukativne radionice, vežbe. Radionice su besplatne i namenjene su mladima od 15 do 30 godina. Broj mesta je ograničen. Rok za prijavu je 15.novembar PRIJAVE putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOQ_R8EF02T3Tpm1ZKbTMAQPYq8IahPP6EborH9-LudARLog/viewform

Novi Pazar

Časovi konverzacije sa Metju Mejcer, ETA

Metju Meijncer, ETA, držaće časove konverzacije utorkom i petkom od 19:00 do 20:00h.

Svi Kuci u Srbiji funkcionišu kroz partnersku saradnju Ambasade SAD i lokalne institucije, odnosno, lokalne javne biblioteke ili kulturnog centra. Suština Američkih kutaka je da promovišu međusobno razumevanje između Srbije i SAD i da podstiču interkulturnu razmenu i prijateljstvo između dva naroda.