English

Dobrodošli na AC Srbija websajt

Na ovim stranicama možete saznati sve o Američkim kucima u Srbiji. Možete se upoznati sa našim aktivnostima, posetiti nas i postati član ili volonter, pogledati naše mesečne programe i učestvovati u našim tribinama, predavanjima, itd. Hvala što ste posetili naš sajt, nadamo se da ćete naći sve informacije koje su vam potrebne.

Novi Sad

PREDAVANJE​ I DISKUSIJA​: Budućnost preduzetništva

U Američkom kutku 20. jula u 18.00 časova možete se priključiti predavanju i diskusiji Morgana Buka, preduzetnika i studenta poslovne škole "Kelley School of Business" na Univerzitetu Indijana u SAD koji će pričati o novim pravcima razvoja tehnologije i kako će ona doprineti menjanju preduzetništva kakvog danas poznajemo.

Novi Pazar

Čas konverzacije o Danu nezavisnosti u SAD

Dan nezavisnosti SAD proslavljen je na času konverzacije koji je održan četvrtog jula. Omer Slezović, stažista, razgovarao je sa studentima o ovom prazniku.

Vranje

Predavanje o vojnoj saradnji Srbije i SAD

U utorak, 11. jula u 17 h, vojni ataše major Met Mekrej će održati predavanje o vojnoj saradnji Srbije i SAD. Pozivamo sve zainteresovane da dođu na ovo predavanje.

Subotica

OBAVEŠTENJE

Radno vreme Američkog kutka Subotica tokom jula i avgusta: ponedeljak, sreda i petak 07:30-15:00 utorak i četvrtak 12:00-19:30 subota i nedelja ZATVORENO

Niš

TED Talks u julu

Radionice konverzacije Ted Talks u julu će se održavati ponedeljkom od 12 do 13h u Američkom kutku Niš. Svi su dobrodošli na ove radionice i prethodno prijavljivanje nije potrebno. Vidimo se u ponedeljak!

Kragujevac

Letnje radionice

Tokom leta, svakog četvrtka u 10 časova u Američkom kutku u Kragujevcu održavaće se letnje radionice koje se organizuju u saradnji sa Kancelarijom za mlade.

Beograd

Letnje boje plesa u Američkom kutku

Priključite se časovima američkog plesa svakog petka u julu!

Bujanovac

Vreme za igranje svaki dan u AC Bujanovac

American corner is starting to organize game time everyday , so you all are welcomed here to join us from 13-14 pm and whats the mos important thing "Your age doesn't matter" we have space for all of you ,it will be fun you already know that .

Svi Kuci u Srbiji funkcionišu kroz partnersku saradnju Ambasade SAD i lokalne institucije, odnosno, lokalne javne biblioteke ili kulturnog centra. Suština Američkih kutaka je da promovišu međusobno razumevanje između Srbije i SAD i da podstiču interkulturnu razmenu i prijateljstvo između dva naroda.