English

Člasnstvo i volonteri

Članstvo u Američkom kutku je besplatno i slobodno za sve zainteresovane građane. Jedina obaveza je popunjavanje pristupnice sa osnovnim podacima i interesovanjima, potpisivanje saglasnosti sa pravilima korišćenja Kutka, kao i jedna fotografija veličine potrebne za ličnu kartu. Deca se učlanjuju uz prisustvo i potpis roditelja-staratelja. Članovi imaju pravo aktivnog učestvovanja u osmišljavanju programa Kutka u skladu sa svojim interesovanjima. Članska karta se daje na uvid i čuvanje osoblju  za vreme boravka u kutku. Zabranjeno je davati člansku kartu drugim licima.

Sve što treba da uradite je da donesete svoju ličnu kartu (u slučaju da ste stranac - pasoš ili dokaz o zdravstvenom osiguranju, ako ste maloletni (ispod 18 god.)) i popunite upitnik koji će vam dati osoblje Američkog kutka, nakon čega ćemo vas fotografisati.
Članstvo je BESPLATNO!
Dobićete člansku karticu i članski broj. Sa ovom karticom možete da pozajmite knjige iz naše kolekcije i učestvujete u našim programima, kao što su časovi konverzacije, Klub ljubitelja knjige, Klub za decu, i još mnogo toga.

Kako postati volonter u ACSu ?
Aktivnosti u Američkon kutku su bazirane na volonterskom radu . Volonteri stvaraju programe i aktivnosti, zajedno sa AC osobljem . Naši volonteri su često američki državljani , ali svako ko ima dobre ideje i volju da učestvuje je više nego dobrodošao. Možete da organizujete časove konverzacije na engleskom jeziku, predavanja, da održite prezentaciju ili pomognete u vezi sa tehničkim i administrativnim radom.
Sve to može da vam pomogne da doživite dragoceno iskustvo , upoznate sjajne ljude i ulažete u sebe.
Možete biti volonter od 3 meseca do 3 godine, a u zavisnosti od uspeha vašeg programa čak i duže.
Volonteri su VIP članovi AC koji imaju poseban status i njihov rad se izuzetno uvažava. Svaki volonter može dobiti pismo preporuke i podršku u  traženju posla . Ako ste i vi uzbuđeni zbog rada u Američkom kutku u Subotici kao i mi, a želite da pomognete, razmislite da postanete volonter. Naši volonteri su posvećeni ljudi i entuzijasti koji se zalažu za okupljanja i druženja.
Ako ste zainteresovani da postanete volonter, pošaljite nam informacije o sebi.
Ako imate pitanja o procesu volontiranja, pošaljite i-mejl na adresu amcornersu@gmail.com. Mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku i raditi na utvrđivanju vašeg polja stručnosti i na načinu na koji biste mogli da se uklopite u rad Američkog kutka.


Volonteri i članovi o Američkom kutku


Strane

Dodatne strane