English

Kako postati član AKNS?

Kako postati član?

 

Sve što treba da donesete je lični dokument (ličnu kartu, pasoš ako ste stranac, zdravstvena knjižica ako ste maloletni) i fotografiju dimenzije 3x3.5 cm. Članarina je BESPLATNA!

Prilikom učlanjivanja dobićete karticu sa članskim brojem. Sa ovom karticom možete da iznajmljujete knjige iz naše kolekcije i učestvujete u svim programima kao što su radionice konverzacije, klub knjige, poslovni engeski i slično.

 

Kako postati volonter u kutku?

Rad Američkg kutka zasnovan je na volontiranju. Volonteri mogu u saradnji sa zaposlenima u kutku, osmišljavati programe i aktivnosti. Volonteri su uglavnom Amerikanci ali i svako sa dobrim idejama i dobrom voljom takođe može da učestvuje. Volonteri mogu organizovati konverzacione grupe, držati predavanja, prezentacije ili jednostavno mogu pružiti tehničku i administrativnu pomoć.Na ovaj način volonteri će steći vredna iskustva, upoznati sjajne ljude i uložiti u sebe i svoje znanje.

Volonteri mogu biti angažovani od 3 meseca do 3 godine, pa i više, u zavisnosti od uspešnosti  programa.Volonteri su posebni članovi Kutka koji imaju specijalan status i njihov trud se tokom godine nagrađuje. Svaki volonter može da dobije preporuku i podršku prilikom traženja posla.

Ako vam se dopada Američki kutak Novi Sad koliko i nama i želite da pomognete, razmislite o tome da postanete naš volonter. Naši volonteri su posvećeni, puni entuzijazma i uživaju u druženjima sa različitim ljudima.

Ako želite da postanete naš volonter, prijavite se OVDE.

Ako imate dodatna pitanja, pišite nam na novisad@americancorners.rs

 

Odgovorićemo što pre možemo i zajedno ćemo raditi na tome da Vam nađemo pravo mesto u skladu sa Vašim iskustvom.


Volonteri i članovi o Američkom kutku


Strane