English

Često postavljana pitanja

1. Da li Američki kutak pruža usluge o vizi ?

Mi ne pružamo usluge za vizu . Mi samo dajemo informacije o dokumentaciji potrebnoj za prijavu . Takođe nudimo uslugu popunjavanja zahteva-aplikacije za vize .Možete naći više informacije o tome kako da se prijavite za vizu na sajtu Američke Ambasade u Beogradu:


Na engleskom
Na srpskom jeziku

2. Mogu li naručiti knjige preko AKBU ?

Nažalost, ova opcija još uvek nije dostupna . Uvek možete da proverite da li imamo knjigu koju tražite u našoj kolekciji i kolekciji drugih 7  kutaka koji se nalaze sirom Srbije

3. Kako mogu postati član ili volonter u Američkom kutku ?

Da biste postali član, sve što treba da uradite je da donese jednu fotografiju i ličnu kartu ( ili zdravstvenu knjižicu za lica ispod 18 godina ). Da biste bili volonter, dovoljno bi bilo da dođete da podelite svoje ideje sa nama. Volonteri su naši članovi i VIP osobe koje imaju privilegije u korišćenju resursa AKBU.
Možete naći više informacija na ovom sajtu pod opcijom članstva.

4. Može li dete da bude član AKBU ?

Da!  Deca su dobrodošla da postanu naši članovi ! U ovom slučaju , roditelji treba da dođu i donesu jednu fotografiju deteta i njihovu zdravstvenu knjižicu .

5. Da li je AKBU TOEFL test centar ?

Ne, nažalost, ne postoje ovlašćeni TOEFL test centri u Bujanovcu. Jedini zvanično priznati TOEFL test centri u Srbiji su u ovim gradovima:

Subotica - Otvoreni univerzitet Subotica
Beograd - Međunarodni akademski centar
Niš - Centar za IT

Novi Sad - Americki Kutak Novi Sad

Prateći ovaj link možete pronaći sve potrebne informacije o TOEFL testu
Test datumi i cene za 2014. godinu
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi testa, ne ustručavajte se da pitate.

6. Da li mogu da pohađam nastavu koju organizuje Američki kutak u Bujanovcu ako nisam član ?

Da; predavanja i prezentacije, kao i prisustvo na prvim časovima konverzacije i drugim programima, ne zahtevaju članstvo. Međutim, budući da je članstvo besplatno, preporučujemo vam da postanete član.

Strane

Dodatne strane